Λίγα λόγια για εμάς

Σας καλωσορίζουμε στην ηλεκτρονική μας σελίδα.

Το λογιστικό – φοροτεχνικό γραφείο ΣΤΕΡΓΙΟΥ αποτελεί έναν οργανωμένο ιδιωτικό φορέα παροχής λογιστικών υπηρεσιών, φορολογικών λύσεων, επιχειρηματικών συμβουλών, φοροτεχνικών διεκπεραιώσεων.

shutterstock_213003574Με 30 και πλέον χρόνια συνεχούς και αδιάλειπτης παρουσίας έχουμε δομήσει σχέσεις ακλόνητης ασφάλειας και αμφίδρομης εμπιστοσύνης με όλους ανεξαιρέτως τους πελάτες μας, είτε πρόκειται για εταιρείες, είτε για ιδιώτες.

Κατά το πέρασμα όλων αυτών των δεκαετιών, έχουμε συνεργαστεί με επιχειρήσεις παντός τύπου. Στο δίκτυο των πελατών μας συναντάει κανείς εταιρείες από όλο το επιχειρηματικό φάσμα του ιδιωτικού τομέα, από τεχνικές – κατασκευαστικές ή διαφημιστικές εταιρείες μέχρι το μικρό μαγαζί της γειτονιάς.

Αναλάβαμε τη λογιστική υποστήριξη όσων απευθύνθηκαν σε εμάς, χωρίς ποτέ να προβούμε σε καμία διάκριση λόγω των τυχόν ανισοτήτων των οικονομικών μεγεθών των πελατών μας, κόντρα φυσικά στο αδυσώπητο ρεύμα της σύγχρονης εποχής του μεγαλοϊδεατισμού και το αμείλικτου ανταγωνισμού που ισοπέδωσε παραδοσιακές πρακτικές και δημιούργησε προβλήματα κυρίως στους οικονομικά ασθενέστερους.

Με την ίδια πάντα προσήλωση και την αμεσότητα που έχει αφήσει ως στιβαρή παρακαταθήκη ο ιδρυτής ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΝΔΡ. ΣΤΕΡΓΙΟΥ, σημερινός Αντιδήμαρχος Οικονομικών στον τόπο της ιδιαίτερης καταγωγής του, φροντίζουμε κάθε μέρα να διατηρούμε το οικογενειακό και φιλικό κλίμα, να εξυπηρετούμε με αποτελεσματικότητα και ταχύτητα τον κάθε συνεργάτη μας και να βρισκόμαστε πάντα στο πλευρό του ιδιώτη που αδυνατεί να παρακολουθεί κάθε μεταβολή του φορολογικού πεδίου.

Σε μία εποχή που έχει κλονιστεί το αξιακό μας σύστημα, εμείς αποφασίζουμε να επενδύσουμε στην ποιότητα, με όποιο τίμημα.

Αξιοποιώντας το απόσταγμα της εμπειρίας όλων αυτών των χρόνων, σε συνδυασμό με την όρεξη νέων ανθρώπων συνεχίζουμε δυναμικά με τους ίδιους ρυθμούς και καταφέρνουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των εξελίξεων.

Μη διστάσετε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας.

Καλή πλοήγηση,

Ανδρέας Β. Στεργίου

Οικονομολόγος MSc, PhD Cand.
ΛΟΓΙΣΤΗΣ – ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΣ A΄ ΤΑΞΗΣ
Επιστημονικός Συνεργάτης Δημοσίων Οικονομικών
ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

πρ. Αντιδήμαρχος Ζωγράφου
πρ. συνεργάτης Υπουργού Οικονομίας & Ανταγωνιστικότητας

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας και σύντομα κάποιος συνεργάτης μας θα σας απαντήσει. Ευχαριστούμε!