Ιδιωτικό Κέντρο Εξυπηρέτησης και Πληροφόρησης Πολιτών – Ιδιωτικό ΚΕΠ


Αποτελεί αδιαμφισβήτητη διαπίστωση πως το χρόνιο και άλυτο πρόβλημα της δαιδαλώδους γραφειοκρατίας στο Δημόσιο Τομέα συνεχίζει ακόμα και σήμερα, σε μία εποχή τεχνολογικής έξαρσης, να δυσκολεύει τη ζωή μας.

Από την άλλη μεριά, οι ρυθμοί της ιδιωτικής μας καθημερινότητας τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε οικογενειακό επίπεδο είναι τόσο εξαντλητικοί, όπου δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια ελεύθερου χρόνου έτσι ώστε να περατωθούν τυχόν υποχρεώσεις συναλλαγών με το Δημόσιο.

Στο πλαίσιο αυτό, παρέχουμε τη δυνατότητα με πολύ χαμηλό κόστος και ανάλογα με την οικονομική σας δυνατότητα να φέρουμε εις πέρας από την πιο απλή έως την πιο πολύπλοκη διεκπεραίωση σας με δημόσια υπηρεσία.

Από την έκδοση ενός οικογενειακού πιστοποιητικού στον οικείο σας Δήμο έως όλη τη διαδικασία της έναρξης της επαγγελματικής σας δραστηριότητας (προεγγραφή σε επιμελητήριο, εγγραφή σε ασφαλιστικό φορέα, έναρξη στη ΔΟΥ, τελική εγγραφή στο επιμελητήριο και άλλα).

ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

focus

Από εσάς το μόνο που θα χρειαστούμε είναι η αντίστοιχη εξουσιοδότηση και εμείς υλοποιούμε σε ελάχιστο χρονικό διάστημα την υποχρέωση για λογαριασμό σας, έτσι ώστε να αποφύγετε τη γραφειοκρατία και τις τυχόν ψυχοφθόρες διαδικασίες και να κερδίσετε χρόνο.

Σε κάθε περίπτωση, επικοινωνήστε μαζί μας ακόμα και για πληροφορίες που δωρεάν θα μπορούσαμε να σας προσφέρουμε σε συμβουλευτικό πλαίσιο ή σε επίπεδο κατευθύνσεων.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας και σύντομα κάποιος συνεργάτης μας θα σας απαντήσει. Ευχαριστούμε!